Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Castilla-La Mancha (19)

2015

  1. Calidad higiénico-sanitaria de hamburguesas de cordero especiadas con romero o tomillo

    Xl Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC) XVL Congreso Internacional

  2. Características físico-químicas de hamburguesas de cordero especiadas con romero o tomillo

    Xl Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC) XVL Congreso Internacional

2012

  1. Chemical and sensory quality of lamb meat burgers from Manchego Spanish breed

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 63, Núm. 7, pp. 843-852

  2. Effect of gas stunning and modified-atmosphere packaging on the quality of meat from Spanish Manchego light lamb

    Small Ruminant Research, Vol. 108, Núm. 1-3, pp. 87-94

2005

  1. Control of microbial growth and rancidity in rabbit carcasses by modified atmosphere packaging

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 12, pp. 1987-1991

  2. Effect of gas composition on rabbit meat quality in modified atmosphere packaging

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 12, pp. 1981-1986