Maria Belen
Lopez Morales
Catedraticos de Universidad
Publicaciones (68) Publicaciones de Maria Belen Lopez Morales
2024
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Combined Supplementation of Two Selenium Forms (Organic and Inorganic) and Iodine in Dairy Cows’ Diet to Obtain Enriched Milk, Cheese, and Yogurt
Animals, Vol. 14, Núm. 9
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Marinade injection of pork as a possible technological strategy to reduce boar taint: Response and attitude of the consumer
Meat Science, Vol. 212
2023
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Influence of Dietary Lipid Source Supplementation on Milk and Fresh Cheese from Murciano-Granadina Goats
Animals, Vol. 13, Núm. 23
2021
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Estrategias tecnológicas de enmascaramiento del olor sexual en carne de cerdos machos enteros: nuevas alternativas para el sector y la industria cárnica porcina
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 296, pp. 69-78
2020
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Can moderate levels of organic selenium in dairy cow feed naturally enrich dairy products?
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-18
2018
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Aplicación de la clase invertida en el Grado de CYTA: experiencia docente en Industrias Alimentarias IV
Investigación y práctica en la educación superior (Educación), pp. 17-22
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Reduction of androstenone perception in pan-fried boar meat by different masking strategies
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 6, pp. 2251-2257
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Uso de la clase invertida (Flipped Classroom) en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos: parte II análisis de resultados
Metodologías docentes innovadoras en la enseñanza universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 100-106
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Uso de la clase invertida en el grado de Ciencia y Tecnología de los alimentos: parte I. Planificación docente
Innovación y modelos de enseñanza-aprendizaje en la Educación Superior (Servicio de Publicaciones), pp. 279-285
2017
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A preliminary study of the use of a Raman laser sensor to monitor coagulation and syneresis for the online control of cheesemaking
International Journal of Dairy Technology, Vol. 70, Núm. 4, pp. 607-609
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Blue-veined cheeses
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 415-435
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Cheeses from Spain
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 187-188
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Consumer acceptance of milk from goats fed a diet supplemented with aromatic plants
International Journal of Dairy Technology, Vol. 70, Núm. 1, pp. 146-150
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Hard cheeses
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 204-246
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Semi-hard cheeses
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 247-300
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Soft cheeses (with rennet)
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 301-325
2016
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Effect of milk pasteurisation and of ripening in a cave on biogenic amine content and sensory properties of a pecorino cheese
International Dairy Journal, Vol. 61, pp. 189-195
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Enhanced Quality Characteristics of Refrigerated Seabream (Sparus aurata) Fillets Packed Under Different Systems (Modified Atmosphere vs. Vacuum)
Journal of Aquatic Food Product Technology, Vol. 25, Núm. 2, pp. 156-168
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Physicochemical, microbiological, textural and sensory changes during the ripening of pasteurised goat milk cheese made with plant coagulant (Cynara scolymus)
International Journal of Dairy Technology, Vol. 69, Núm. 1, pp. 96-102
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Producción de leche y queso de cabra Murciano-Granadina con alto contenido en ácidos grasos poliinsaturados a través de la alimentación
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 196, pp. 50-52