Publicaciones (68) Publicaciones de Maria Belen Lopez Morales

2018

  1. Aplicación de la clase invertida en el Grado de CYTA: experiencia docente en Industrias Alimentarias IV

    Investigación y práctica en la educación superior (Educación), pp. 17-22

  2. Reduction of androstenone perception in pan-fried boar meat by different masking strategies

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 6, pp. 2251-2257

  3. Uso de la clase invertida (Flipped Classroom) en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos: parte II análisis de resultados

    Metodologías docentes innovadoras en la enseñanza universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 100-106

  4. Uso de la clase invertida en el grado de Ciencia y Tecnología de los alimentos: parte I. Planificación docente

    Innovación y modelos de enseñanza-aprendizaje en la Educación Superior (Servicio de Publicaciones), pp. 279-285

2017

  1. A preliminary study of the use of a Raman laser sensor to monitor coagulation and syneresis for the online control of cheesemaking

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 70, Núm. 4, pp. 607-609

  2. Blue-veined cheeses

    Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 415-435

  3. Cheeses from Spain

    Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 187-188

  4. Consumer acceptance of milk from goats fed a diet supplemented with aromatic plants

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 70, Núm. 1, pp. 146-150

  5. Hard cheeses

    Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 204-246

  6. Semi-hard cheeses

    Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 247-300

  7. Soft cheeses (with rennet)

    Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 301-325