María José Jordán Bueso-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (23)

2019

  1. Dietary supplementation of 11 different plant extracts on the antioxidant capacity of blood and selected tissues in lightweight lambs

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 99, Núm. 9, pp. 4296-4303

  2. Evaluación del ácido rosmarínico como antioxidante en caramelos de goma

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

2010

  1. Ewe s diet (Pasture vs Grain-Based Feed) affects volatile profile of cooked meat from light lamb

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 17, pp. 9641-9646

2000

  1. Domestication of Japanese quince (Chaenomeles japonica)

    Acta Horticulturae, Vol. 538, pp. 345-348

  2. Kinetics of syneresis in fresh goat cheese

    Milchwissenschaft, Vol. 55, Núm. 10, pp. 566-569