Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Córdoba (20)

2015

  1. Estimación de la distribución diaria de nutrientes en la dieta estándar en España

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 6, pp. 2660-2667

2004

  1. Mixture approach for optimizing lycopene extraction from tomato and tomato products

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 19, pp. 5796-5802

1994

  1. Electrolyte composition of meat-based infant beikosts

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 7, Núm. 4, pp. 282-290

  2. Mineral composition of meat-based infant beikosts. A preliminary study

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 45, Núm. 3, pp. 209-215

1990

  1. Some Mineral Concentration Modifications during Pea Canning

    Journal of Food Science, Vol. 55, Núm. 3, pp. 751-754

1987

  1. Microbiological quality of pepper (Piper nigrum). II. Food poisoning bacteria

    Microbiologie Aliments Nutrition, Vol. 5, Núm. 1, pp. 83-86