Publicacións nas que colabora con Gaspar Francisco Ros Berruezo (18)

2008

  1. Phytic acid and inositol phosphates in raw flours and infant cereals: The effect of processing

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 21, Núm. 4, pp. 343-350

2007

  1. Detection of key factors in the extraction and quantification of lycopene from tomato and tomato products

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 22, pp. 8825-8829

  2. Isomerización de carotenoides en vegetales. Efecto del tratamiento térmico

    V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007

  3. Papel del licopeno en la prevención de las enfermedades cardiovasculares

    V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007

2004

  1. Nutritional and antioxidant status of an institutionalized elderly group in Murcia (Spain)

    Archivos latinoamericanos de nutrición, Vol. 54, Núm. 2, pp. 180-189

  2. Oxidative stress status in an institutionalised elderly group after the intake of a phenolic-rich dessert

    British Journal of Nutrition, Vol. 91, Núm. 6, pp. 943-950