Francisco Javier
Garcia Alonso
Profesores Titulares de Universidad
Gaspar Francisco
Ros Berruezo
Catedraticos de Universidad
Gaspar Francisco Ros Berruezo-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (18)
2018
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Visión crítica de los métodos antropométricos actuales en comparación con un nuevo índice para la detección precoz de sobrepeso en estudiantes universitarios Españoles: El índice normalizado ajustado al peso
Nutricion Hospitalaria, Vol. 35, Núm. 2, pp. 359-367
2015
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Assessment of the antioxidant properties of tomato extracts: A synergistic approach using in vitro chemical tests and cell-based assays
Acta Alimentaria, Vol. 44, Núm. 2, pp. 297-303
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The effect of tomato juice supplementation on biomarkers and gene expression related to lipid metabolism in rats with induced hepatic steatosis
European Journal of Nutrition, Vol. 54, Núm. 6, pp. 933-944
2013
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Antioxidant activity comparison between [6S]-5-methyltetrahydrofolic acid calcium salt and the related racemate form
Food Chemistry, Vol. 136, Núm. 2, pp. 984-988
2012
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Effect of consumption of tomato juice enriched with N-3 polyunsaturated fatty acids on the lipid profile, antioxidant biomarker status, and cardiovascular disease risk in healthy women
European Journal of Nutrition, Vol. 51, Núm. 4, pp. 415-424
2010
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Estabilidad de carotenoides, compuestos fenólicos, ácido ascórbico y capacidad antioxidante de los tomates durante el tratamiento térmico
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 60, Núm. 2, pp. 192-196
2009
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Bioactive compounds, folates and antioxidant properties of tomatoes (Lycopersicum esculentum) during vine ripening
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 60, Núm. 8, pp. 694-708
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Changes in bioactive compounds and antioxidant activity during homogenization and thermal processing of tomato puree
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 10, Núm. 2, pp. 179-188
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Folate Content in Tomato (Lycopersicon esculentum). Influence of Cultivar, Ripeness, Year of Harvest, and Pasteurization and Storage Temperatures
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 11, pp. 4739-4745
2008
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Phytic acid and inositol phosphates in raw flours and infant cereals: The effect of processing
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 21, Núm. 4, pp. 343-350
2007
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Detection of key factors in the extraction and quantification of lycopene from tomato and tomato products
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 22, pp. 8825-8829
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Isomerización de carotenoides en vegetales. Efecto del tratamiento térmico
V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007
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Papel del licopeno en la prevención de las enfermedades cardiovasculares
V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007
2006
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Acute intake of phenolic-rich juice improves antioxidant status in healthy subjects
Nutrition Research, Vol. 26, Núm. 7, pp. 330-339
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Antiproliferative and cytoprotective activities of a phenolic-rich juice in HepG2 cells
Food Research International, Vol. 39, Núm. 9, pp. 982-991
2004
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Nutritional and antioxidant status of an institutionalized elderly group in Murcia (Spain)
Archivos latinoamericanos de nutrición, Vol. 54, Núm. 2, pp. 180-189
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Oxidative stress status in an institutionalised elderly group after the intake of a phenolic-rich dessert
British Journal of Nutrition, Vol. 91, Núm. 6, pp. 943-950
2003
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Assessment of the antioxidant properties during storage of a dessert made from grape, cherry, and berries
Journal of Food Science, Vol. 68, Núm. 4, pp. 1525-1530