Facultad de Veterinaria
Centro académico
Alicia
García Alcázar
Publicaciones en las que colabora con Alicia García Alcázar (24)
2020
-
Influence of the stocking density on the growth, feeding, survival rate and muscle cellularity of juvenile specimens of common name shi drum, Umbrina cirrosa L.
Iranian Journal of Fisheries Sciences, Vol. 19, Núm. 1, pp. 297-308
2019
-
The influence of organic versus conventional feeding on the growth and survival of gilthead sea bream sparus aurata L. Juveniles
Veterinarski Arhiv, Vol. 89, Núm. 5, pp. 683-695
2017
-
Effect of the photoperiod on the larval development, body growth and muscle cellularity of shi drum (Umbrina cirrosa L.)
Aquaculture Research, Vol. 48, Núm. 5, pp. 2428-2437
2015
-
Long-term effects of the larval photoperiod on the subsequent growth of shi drum Umbrina cirrosa L. Specimens and the fillet texture at commercial size
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, Vol. 15, Núm. 1, pp. 93-101
2013
-
Muscle development and body growth in larvae and early post-larvae of shi drum, Umbrina cirrosa L., reared under different larval photoperiod: Muscle structural and ultrastructural study
Fish Physiology and Biochemistry, Vol. 39, Núm. 4, pp. 807-827
2012
-
Effect of sodium alginate dietary in body parameters and muscle growth of gilthead sea bream, sparus aurata l
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, Vol. 12, Núm. 3, pp. 627-633
-
Sodium alginate as feed additive in cultured sea bream (Sparus aurata): Does it modify the quality of the flesh?
Food Chemistry, Vol. 135, Núm. 2, pp. 699-705
2010
-
Effect of thermal treatment on muscle tissue structure and ultrastructure of wild and farmed sea bass, Dicentrarchus labrax L
Aquaculture International, Vol. 18, Núm. 6, pp. 1137-1149
2008
-
Temperature influence on the white muscle growth dynamics of the sea bass Dicentrarchus labrax, L. Flesh quality implications at commercial size
Aquaculture, Vol. 277, Núm. 1-2, pp. 39-51
2005
-
Muscle cellularity and flesh quality of wild and farmed sea bass, Dicentrarchus labrax L.
Aquaculture, Vol. 249, Núm. 1-4, pp. 175-188
-
Muscle cellularity at cranial and caudal levels of the trunk musculature of commercial size sea bass, Dicentrarchus labrax (Linnaeus, 1758)
Journal of Veterinary Medicine Series C: Anatomia Histologia Embryologia, Vol. 34, Núm. 5, pp. 280-285
-
Revisión: Influencia de la temperatura sobre el desarrollo y crecimiento muscular de la lubina, Dicentrarchus labrax L.
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 21, pp. 55-68
-
Revisión: desarrollo y crecimiento de la musculatura axial de la lubina Dicentrarchus labrax L.
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 21, pp. 35-54
-
Structural and ultrastructural changes on muscle tissue of sea bass, Dicentrarchus labrax L., after cooking and freezing
Aquaculture, Vol. 250, Núm. 1-2, pp. 215-231
2004
-
Distribución fibrilar de la musculatura en lubina, dicentrarchus labrax (linnaeus, 1758) salvaje y cultivada de tamaño comercial: estudio por sectores
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 20, pp. 129-138
2003
-
Early temperature effects on muscle growth dynamics and histochemical profile of muscle fibres of sea bass Dicentrarchus labrax L., during larval and juvenile stages
Aquaculture, Vol. 220, Núm. 1-4, pp. 385-406
-
Effect of two thermal regimes on the muscle growth dynamics of sea bass larvae, Dicentrarchus labrax L.
Journal of Veterinary Medicine Series C: Anatomia Histologia Embryologia, Vol. 32, Núm. 5, pp. 271-275
2002
-
Efecto de las temperaturas de incubación y de cultivo larvario sobre el crecimiento del músculo blanco del dentón Dentex dentex (Linnaeus, 1758)
Boletín. Instituto Español de Oceanografía, Vol. 18, Núm. 1, pp. 371-376
-
Efecto de las temperaturas de incubación y de cultivo larvario sobre el crecimiento del músculo blanco del dentón Dentex dentex (Linnaeus, 1758)
Boletin - Instituto Espanol de Oceanografia, Vol. 18, Núm. 1-4, pp. 371-376
2001
-
Crecimiento muscular en larvas de lubina atlántica, dicentrarchus labrax L., cultivadas a diferentes temperaturas
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 17, pp. 81-98