Maria Del Carmen
Frontela Saseta
Profesores Titulares de Universidad
Maria Carmen
Martinez Gracia
Catedraticos de Universidad
Publikationen, an denen er mitarbeitet Maria Carmen Martinez Gracia (26)
2022
2018
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Effects of different thickening agents on infant gut microbiota
Food and Function, Vol. 9, Núm. 3, pp. 1768-1778
2015
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Physicochemical properties of different thickeners used in infant foods and their relationship with mineral availability during in vitro digestion process
Food Research International, Vol. 78, pp. 62-70
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Polysaccharides as Bioactive Components of Functional Food
Functional Polymers in Food Science: From Technology to Biology (wiley), pp. 133-158
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Use of herbs and spices for food preservation: Advantages and limitations
Current Opinion in Food Science, Vol. 6, pp. 38-43
2014
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Effect of adding different thickening agents on the viscosity properties and in vitro mineral availability of infant formula
Food Chemistry, Vol. 159, pp. 5-11
2013
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Anti-inflammatory properties of fruit juices enriched with pine bark extract in an in vitro model of inflamed human intestinal epithelium: The effect of gastrointestinal digestion
Food and Chemical Toxicology, Vol. 53, pp. 94-99
2012
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Adición de lactato y diacetato sódico a un fiambre de jamón cocido loncheado. Efecto sobre la calidad microbiológica
Avances en microbiología de los alimentos
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Application of bifidobacterial phytases in infant cereals: Effect on phytate contents and mineral dialyzability
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 60, Núm. 47, pp. 11787-11792
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Estudio del crecimiento de diferentes bacterias intestinales expuestas a sueros lácteos ricos en [alfa]-lactoalbúmina o [beta]-lactoglobulina y glicomacropéptidos
Avances en microbiología de los alimentos
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Polisacáridos de algas como ingredientes funcionales en acuicultura marina: Alginato, carragenato y ulvano
Revista de Biologia Marina y Oceanografia, Vol. 47, Núm. 3, pp. 373-381
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Sodium alginate as feed additive in cultured sea bream (Sparus aurata): Does it modify the quality of the flesh?
Food Chemistry, Vol. 135, Núm. 2, pp. 699-705
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¿Modifican los nucleótidos adicionados a preparados para lactantes el crecimiento de las bacterias intestinales?
Avances en microbiología de los alimentos
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α-lactoalbúmina como ingrediente de fórmulas infantiles
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 62, Núm. 1, pp. 6-14
2011
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A critical perspective on cell lines studies in nutrition: The case of intestinal absorption
CACO-2 Cells and Their Uses (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 31-48
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Empleo de fórmulas infantiles antirregurgitación en lactantes. Efecto sobre la disponibilidad mineral
Revista Chilena de Nutricion, Vol. 38, Núm. 4, pp. 482-490
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Evaluation of antioxidant activity and antiproliferative effect of fruit juices enriched with Pycnogenol® in colon carcinoma cells. the effect of in vitro gastrointestinal digestion
Phytotherapy Research, Vol. 25, Núm. 12, pp. 1870-1875
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Phytic acid content and "in vitro" iron, calcium and zinc bioavailability in bakery products: The effect of processing
Journal of Cereal Science, Vol. 54, Núm. 1, pp. 173-179
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Stability of Pycnogenol® as an ingredient in fruit juices subjected to in vitro gastrointestinal digestion
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 2, pp. 286-292
2009
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"Beikost": alimentos infantiles complementarios para la transición y maduración digestiva (parte II)
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 16, Núm. 2, pp. 33-46