Publicaciones en las que colabora con José María López Roca (30)

2014

  1. Efecto de la ausencia de semillas durante la vinificación

    La Semana vitivinícola, Núm. 3437, pp. 1976-1981

  2. Efecto de la ausencia de semillas durante la vinificación: perfil folifenólico y sensorial del vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 3416, pp. 134-138

  3. Effect of combined use of benzothiadiazole and methyl jasmonate on volatile compounds of monastrell wine

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 65, Núm. 2, pp. 238-243

  4. Grape seed removal: Effect on phenolics, chromatic and organoleptic characteristics of red wine

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 34-41

2013

  1. Effect of Wine Maceration Enzymes on the Extraction of Grape Seed Proanthocyanidins

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 6, Núm. 8, pp. 2207-2212

2012

  1. Extracción de taninos de las semillas durante la vinificación

    La Semana vitivinícola, Núm. 3369, pp. 198-205

  2. Extracción de taninos de las semillas durante la vinificación

    La Semana vitivinícola, Núm. 3389, pp. 2008-2015

  3. Influence of berry ripeness on concentration, qualitative composition and extractability of grape seed tannins

    Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 18, Núm. 2, pp. 123-130

2010

  1. Effect of different enological practices on skin and seed proanthocyanidins in three varietal wines

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 21, pp. 11333-11339

2009

  1. Determinación de antocianos y flavonoles en uvas por HPLC utilizando una nueva columna de fase reversa con grupos básicos de intercambio iónico

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009