Publicaciones (25) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A kinetic study of p-cresol oxidation by quince fruit polyphenol oxidase

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 4, pp. 1196-1200

  2. Activation of p53 and the pro-apoptotic p53 target gene PUMA during depolarization-induced apoptosis of chromaffin cells

    Experimental Neurology, Vol. 196, Núm. 1, pp. 96-103

  3. C-reactive protein measurement in canine saliva

    Journal of Veterinary Diagnostic Investigation, Vol. 17, Núm. 2, pp. 139-144

  4. Comparación de dos métodos para el aislamiento y purificación de la proteína c-reactiva (CRP) canina

    Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 21, pp. 139-149

  5. Control of microbial growth and rancidity in rabbit carcasses by modified atmosphere packaging

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 12, pp. 1987-1991

  6. Detección de proteínas de fase aguda en cerdos afectados clínicamente por el síndrome de adelgazamiento multisistémico post-destete

    Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 21, pp. 159-164

  7. Development of a time-resolved fluorometry based immunoassay for the detemination of canine haptoglobin in various body fluids

    Veterinary Research, Vol. 36, Núm. 1, pp. 117-129

  8. Efecto del manejo previo al sacrificio sobre la calidad inicial de la carne de cordero lechal de raza manchega

    Producción ovina y caprina: XXX Jornadas Científicas y IX Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Granada, 28-30 de Septiembre y 1 de Octubre

  9. Effect of gas composition on rabbit meat quality in modified atmosphere packaging

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 12, pp. 1981-1986

  10. Effects of the Degree of Maturity on the Chemical Composition, Physical Characteristics and Sensory Attributes of Peach ("Prunus persica") cv.Caterin

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 5, pp. 345-352

  11. Environmental lead exposure in the European kestrel (Falco tinnunculus) from southeastern Spain: The influence of leaded gasoline regulations

    Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 74, Núm. 2, pp. 314-319

  12. Functional characterization of Schizosaccharomyces pombe neutral trehalase altered in phosphorylatable serine residues

    Archives of Microbiology, Vol. 183, Núm. 6, pp. 394-400

  13. Implicación farmacológica de la mitocondria en las rutas celulares y moleculares relacionadas con la enfermedad de Parkinson: premio Amirall 2004

    Actualidad en farmacología y terapéutica, Vol. 3, Núm. 3, pp. 221-223

  14. Involvement of mitochondrial potential and calcium buffering capacity in minocycline cytoprotective actions

    Neuroscience, Vol. 133, Núm. 4, pp. 959-967

  15. Malonate induces cell death via mitochondrial potential collapse and delayed swelling through an ROS-dependent pathway

    British Journal of Pharmacology, Vol. 144, Núm. 4, pp. 528-537

  16. Meat quality in suckling lambs: Effect of pre-slaughter handling

    Meat Science, Vol. 69, Núm. 3, pp. 473-478

  17. Minocycline fails to protect cerebellar granular cell cultures against malonate-induced cell death

    Neurobiology of Disease, Vol. 20, Núm. 2, pp. 384-391

  18. Reduced capacitative calcium entry in the mesenteric vascular bed of bile duct-ligated rats

    European Journal of Pharmacology, Vol. 525, Núm. 1-3, pp. 117-122

  19. Relación entre los parámetros sensoriales e instrumentales en distintas marcas comerciales de dos tipos de productos cárnicos cocidos de cerdo

    Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]

  20. Role of vascular nitric oxide in experimental liver cirrhosis

    Current Vascular Pharmacology, Vol. 3, Núm. 1, pp. 81-85