Jose Angel
Lopez Jimenez
Profesores Titulares de Universidad
Francisca
Perez Llamas
Profesores Titulares de Universidad
Publicaciones en las que colabora con Francisca Perez Llamas (14)
2018
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Effects of long-term ingestion of white tea on oxidation produced by aging and acute oxidative damage in rats
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 74, Núm. 1, pp. 171-177
2016
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Improvement of the healthy properties of a Spanish artisan meat pie maintaining the organoleptic quality
LWT - Food Science and Technology, Vol. 65, pp. 624-629
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Long-term intake of white tea prevents oxidative damage caused by adriamycin in kidney of rats
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 9, pp. 3079-3087
2015
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Effect of long term intake of white tea on acute oxidative stress in rats
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 2, pp. 749-756
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Estrategias para mejorar las características nutritivas y saludables del pastel de carne de Murcia
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 6, pp. 2734-2740
2014
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Chemical and functional properties of the different by-products of artichoke (Cynara scolymus L.) from industrial canning processing
Food Chemistry, Vol. 160, pp. 134-140
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Molecular mechanisms by which white tea prevents oxidative stress
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 70, Núm. 4, pp. 891-900
2013
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Caracterización y valor nutritivo de un alimento artesanal: El pastel de carne de Murcia
Nutrición Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 4, pp. 1300-1305
2012
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Daily intake of fruit and vegetable soups processed in different ways increases human serum β-carotene and lycopene concentrations and reduces levels of several oxidative stress markers in healthy subjects
Food Chemistry, Vol. 134, Núm. 1, pp. 127-133
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Protective effect of white tea extract against acute oxidative injury caused by adriamycin in different tissues
Food Chemistry, Vol. 134, Núm. 4, pp. 1780-1785
1998
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Características de la grasa de algunos alimentos del grupo de las carnes y su relación con la salud
Nutrición Hospitalaria, Vol. 13, Núm. 2, pp. 95-98
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Repercusión sobre la viscosidad y el límite de deslizamiento de la adición de diferentes grasas vegetales a rellenos de bombones
Nutrición Hospitalaria, Vol. 13, Núm. 3, pp. 125-129
1997
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Características físico-químicas de diferentes tipos de grasas y aceites vegetales utilizados en la elaboración de bombones
Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 12, Núm. 5, pp. 270-273
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Evaluation of vitamin intake in a group of people at the University of Murcia
Nutrición hospitalaria : órgano oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 12, Núm. 4, pp. 210-214