María Isabel Berruga Fernández-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (7)

2023

  1. Lipid oxidation and sensorial acceptance of gas-stunned suckling lamb meat

    52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 565-566

2005

  1. Control of microbial growth and rancidity in rabbit carcasses by modified atmosphere packaging

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 12, pp. 1987-1991

  2. Efecto del manejo previo al sacrificio sobre la calidad inicial de la carne de cordero lechal de raza manchega

    Producción ovina y caprina: XXX Jornadas Científicas y IX Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Granada, 28-30 de Septiembre y 1 de Octubre

  3. Effect of gas composition on rabbit meat quality in modified atmosphere packaging

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 12, pp. 1981-1986

  4. Meat quality in suckling lambs: Effect of pre-slaughter handling

    Meat Science, Vol. 69, Núm. 3, pp. 473-478

  5. Uso del monóxido de carbono para conservar carne de cordero: efecto en la oxidación lipídica y color

    Producción ovina y caprina: XXX Jornadas Científicas y IX Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Granada, 28-30 de Septiembre y 1 de Octubre