Faculty of Health Sciences-Lorca
Centro académico
María Isabel
Berruga Fernández
Publications by the researcher in collaboration with María Isabel Berruga Fernández (7)
2023
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Lipid oxidation and sensorial acceptance of gas-stunned suckling lamb meat
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 565-566
2007
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Lipid oxidation in lamb meat: Effect of the weight, handling previous slaughter and modified atmospheres
Meat Science, Vol. 76, Núm. 4, pp. 715-720
2005
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Control of microbial growth and rancidity in rabbit carcasses by modified atmosphere packaging
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 12, pp. 1987-1991
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Efecto del manejo previo al sacrificio sobre la calidad inicial de la carne de cordero lechal de raza manchega
Producción ovina y caprina: XXX Jornadas Científicas y IX Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Granada, 28-30 de Septiembre y 1 de Octubre
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Effect of gas composition on rabbit meat quality in modified atmosphere packaging
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 12, pp. 1981-1986
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Meat quality in suckling lambs: Effect of pre-slaughter handling
Meat Science, Vol. 69, Núm. 3, pp. 473-478
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Uso del monóxido de carbono para conservar carne de cordero: efecto en la oxidación lipídica y color
Producción ovina y caprina: XXX Jornadas Científicas y IX Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Granada, 28-30 de Septiembre y 1 de Octubre