Publicaciones en las que colabora con Estrella Núñez Delicado (32)

2004

  1. Alimentos procedentes de organismos modificados genéticamente

    Nuevos alimentos para el siglo XXI (Universidad Católica San Antonio de Murcia), pp. 153-212

2003

  1. Anomalous oxidation of MDL 73,404 by horseradish peroxidase

    International Journal of Biochemistry and Cell Biology, Vol. 35, Núm. 2, pp. 183-191

  2. Biotecnología: enzimas en alimentación

    Los modelos alimentarios a debate: la interdisciplinariedad de la alimentación (Universidad Católica San Antonio de Murcia), pp. 171-204

  3. Partial purification of latent persimmon fruit polyphenol oxidase

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 7, pp. 2058-2063

2001

  1. Proteolytic activation of latent paraguaya peach PPO. Characterization of monophenolase activity

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 1003-1008

2000

  1. Oxidation of salsolinol by banana pulp polyphenol oxidase and its kinetic synergism with dopamine

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 11, pp. 5543-5547