Estrella Núñez Delicado-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (32)

2004

  1. Alimentos procedentes de organismos modificados genéticamente

    Nuevos alimentos para el siglo XXI (Universidad Católica San Antonio de Murcia), pp. 153-212

2003

  1. Anomalous oxidation of MDL 73,404 by horseradish peroxidase

    International Journal of Biochemistry and Cell Biology, Vol. 35, Núm. 2, pp. 183-191

  2. Biotecnología: enzimas en alimentación

    Los modelos alimentarios a debate: la interdisciplinariedad de la alimentación (Universidad Católica San Antonio de Murcia), pp. 171-204

  3. Partial purification of latent persimmon fruit polyphenol oxidase

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 7, pp. 2058-2063

2001

  1. Proteolytic activation of latent paraguaya peach PPO. Characterization of monophenolase activity

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 1003-1008

2000

  1. Oxidation of salsolinol by banana pulp polyphenol oxidase and its kinetic synergism with dopamine

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 11, pp. 5543-5547