Francisca
Perez Llamas
Profesores Titulares de Universidad
Publicaciones (116) Publicaciones de Francisca Perez Llamas
2023
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Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Contents in Floral Saffron Bio-Residues
Processes, Vol. 11, Núm. 5
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Development of synbiotic vegan beverages: probiotic viability, sensory profile, consumers' acceptance and functional stability
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 58, Núm. 5, pp. 2325-2335
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Underutilized Crocus Sativus L. Flowers: A Hidden Source of Sustainable High Value-Added Ingredients
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 78, Núm. 2, pp. 458-466
2022
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Probiotic red quinoa drinks for celiacs and lactose intolerant people: study of functional, physicochemical and probiotic properties during fermentation and gastrointestinal digestion
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 73, Núm. 1, pp. 49-59
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Programa SALUD 5-10: Programa para el tratamiento del sobrepeso y la obesidad en niños de 5 a 10 años: Antecedentes, Diseño y Metodología
JUMP: Journal of Universal Movement and Performance, Núm. 6, pp. 14-25
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Saffron against Neuro-Cognitive Disorders: An Overview of Its Main Bioactive Compounds, Their Metabolic Fate and Potential Mechanisms of Neurological Protection
Nutrients, Vol. 14, Núm. 24
2020
2018
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Artichoke (Cynara scolymus L.)
Nonvitamin and Nonmineral Nutritional Supplements (Elsevier), pp. 135-138
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Effects of long-term ingestion of white tea on oxidation produced by aging and acute oxidative damage in rats
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 74, Núm. 1, pp. 171-177
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Guía de estilo y rúbricas para la evaluación de los TFG de la Facultad de Biología
Tendencias en innovación, calidad y evaluación en el contexto universitario (Servicio de Publicaciones), pp. 303-314
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Prevención del riesgo cardiovascular y metabólico en el adolescente
Farmajournal, Vol. 3, Núm. 1, pp. 145-150
2017
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Nutrición, actividad física y deporte: in memoriam del profesor José Mataix Verdú, amigo y maestro incomparable
La nutrición en la actividad física y el deporte (Servicio de Publicaciones), pp. 79-108
2016
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Idiomas y programas de movilidad interuniversitarios
Renovación pedagógica en Educación Superior
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Improvement of the healthy properties of a Spanish artisan meat pie maintaining the organoleptic quality
LWT - Food Science and Technology, Vol. 65, pp. 624-629
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Long-term intake of white tea prevents oxidative damage caused by adriamycin in kidney of rats
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 9, pp. 3079-3087
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Programas para la prevención de la obesidad en escolares de 5 a 10 años: Revisión de la literatura
Nutrición Hospitalaria, Vol. 33, Núm. 4, pp. 814-824
2015
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Effect of chlorophyll removal and particle size upon the nutritional and technological properties of powdered by-products from artichoke (Cynara scolymus, L.) industrial canning
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 50, Núm. 11, pp. 2383-2390
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Effect of long term intake of white tea on acute oxidative stress in rats
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 2, pp. 749-756
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Estrategias para mejorar las características nutritivas y saludables del pastel de carne de Murcia
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 6, pp. 2734-2740
2014
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A los adolescentes que no les gusta la educación física tienen peor condición física y más obesidad : ¿mito o realidad ? Los estudios AVENA y UP&DOWN
Nutrición Hospitalaria, Vol. 30, Núm. 6, pp. 1319-1323