Plasma carotenoids, retinol, and tocopherols and the risk of prostate cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study

  1. Key, T.J.
  2. Appleby, P.N.
  3. Allen, N.E.
  4. Travis, R.C.
  5. Roddam, A.W.
  6. Jenab, M.
  7. Egevad, L.
  8. Tjønneland, A.
  9. Johnsen, N.F.
  10. Overvad, K.
  11. Linseisen, J.
  12. Rohrmann, S.
  13. Boeing, H.
  14. Pischon, T.
  15. Psaltopoulou, T.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Trichopoulos, D.
  18. Palli, D.
  19. Vineis, P.
  20. Tumino, R.
  21. Berrino, F.
  22. Kiemeney, L.
  23. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  24. Quirós, J.R.
  25. González, C.A.
  26. Martinez, C.
  27. Larrañaga, N.
  28. Chirlaque, M.D.
  29. Ardanaz, E.
  30. Stattin, P.
  31. Hallmans, G.
  32. Khaw, K.-T.
  33. Bingham, S.
  34. Slimani, N.
  35. Ferrari, P.
  36. Rinaldi, S.
  37. Riboli, E.
  38. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Año de publicación: 2007

Volumen: 86

Número: 3

Páginas: 672-681

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/AJCN/86.3.672 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor