Plasma carotenoids, retinol, and tocopherols and the risk of prostate cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study

  1. Key, T.J.
  2. Appleby, P.N.
  3. Allen, N.E.
  4. Travis, R.C.
  5. Roddam, A.W.
  6. Jenab, M.
  7. Egevad, L.
  8. Tjønneland, A.
  9. Johnsen, N.F.
  10. Overvad, K.
  11. Linseisen, J.
  12. Rohrmann, S.
  13. Boeing, H.
  14. Pischon, T.
  15. Psaltopoulou, T.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Trichopoulos, D.
  18. Palli, D.
  19. Vineis, P.
  20. Tumino, R.
  21. Berrino, F.
  22. Kiemeney, L.
  23. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  24. Quirós, J.R.
  25. González, C.A.
  26. Martinez, C.
  27. Larrañaga, N.
  28. Chirlaque, M.D.
  29. Ardanaz, E.
  30. Stattin, P.
  31. Hallmans, G.
  32. Khaw, K.-T.
  33. Bingham, S.
  34. Slimani, N.
  35. Ferrari, P.
  36. Rinaldi, S.
  37. Riboli, E.
  38. Mostrar todos os autores +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Ano de publicación: 2007

Volume: 86

Número: 3

Páxinas: 672-681

Tipo: Artigo

DOI: 10.1093/AJCN/86.3.672 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor