Plasma carotenoids, retinol, and tocopherols and the risk of prostate cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study

  1. Key, T.J.
  2. Appleby, P.N.
  3. Allen, N.E.
  4. Travis, R.C.
  5. Roddam, A.W.
  6. Jenab, M.
  7. Egevad, L.
  8. Tjønneland, A.
  9. Johnsen, N.F.
  10. Overvad, K.
  11. Linseisen, J.
  12. Rohrmann, S.
  13. Boeing, H.
  14. Pischon, T.
  15. Psaltopoulou, T.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Trichopoulos, D.
  18. Palli, D.
  19. Vineis, P.
  20. Tumino, R.
  21. Berrino, F.
  22. Kiemeney, L.
  23. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  24. Quirós, J.R.
  25. González, C.A.
  26. Martinez, C.
  27. Larrañaga, N.
  28. Chirlaque, M.D.
  29. Ardanaz, E.
  30. Stattin, P.
  31. Hallmans, G.
  32. Khaw, K.-T.
  33. Bingham, S.
  34. Slimani, N.
  35. Ferrari, P.
  36. Rinaldi, S.
  37. Riboli, E.
  38. Mostra tots els autors/es +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Any de publicació: 2007

Volum: 86

Número: 3

Pàgines: 672-681

Tipus: Article

DOI: 10.1093/AJCN/86.3.672 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor