Salvador
Zamora Navarro
Universidad Miguel Hernández de Elche
Elche, EspañaUniversidad Miguel Hernández de Elche-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (6)
2018
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Artichoke (Cynara scolymus L.)
Nonvitamin and Nonmineral Nutritional Supplements (Elsevier), pp. 135-138
2016
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Improvement of the healthy properties of a Spanish artisan meat pie maintaining the organoleptic quality
LWT - Food Science and Technology, Vol. 65, pp. 624-629
2015
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Effect of chlorophyll removal and particle size upon the nutritional and technological properties of powdered by-products from artichoke (Cynara scolymus, L.) industrial canning
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 50, Núm. 11, pp. 2383-2390
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Estrategias para mejorar las características nutritivas y saludables del pastel de carne de Murcia
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 6, pp. 2734-2740
2014
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Chemical and functional properties of the different by-products of artichoke (Cynara scolymus L.) from industrial canning processing
Food Chemistry, Vol. 160, pp. 134-140
2013
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Caracterización y valor nutritivo de un alimento artesanal: El pastel de carne de Murcia
Nutrición Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 4, pp. 1300-1305