Maria Magdalena Martinez Tome-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (43)

2020

  1. Assessment of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) extract as antioxidant in jelly candies made with fructan fibres and Stevia

    Antioxidants, Vol. 9, Núm. 12, pp. 1-16

  2. Spinach

    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables (Elsevier), pp. 181-195

2019

  1. Capacidad antioxidante en doradas alimentadas con dietas enriquecidas con moringa

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Caracterización antioxidante de la trigonella

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Evaluación del ácido rosmarínico como antioxidante en caramelos de goma

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  4. Nutrition and gastronomy in the community of murcia region

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 36, Núm. Ext1, pp. 92-97

2017

  1. Influence of diet in multiple sclerosis: A systematic review

    Advances in Nutrition, Vol. 8, Núm. 3, pp. 463-472

2012

  1. Assessing nutritional status of acute intermittent porphyria patients

    European Journal of Clinical Investigation, Vol. 42, Núm. 9, pp. 943-952

  2. Increasing the Applications of Crocus sativus Flowers as Natural Antioxidants

    Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 11

2011

  1. Assessment of antimicrobial activity of coffee brewed in three different ways from different origins

    European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 3, pp. 497-505

2010

  1. Saffron as environmental biomarker of diffuse contamination

    Acta Horticulturae, Vol. 850, pp. 265-270