Facultad de Veterinaria
Centre universitaire
Alfredo
Palop Gómez
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec Alfredo Palop Gómez (20)
2019
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre estrategias de identificación de riesgos emergentes alimentarios
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 29, pp. 19-42
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la verificación de estudios de vida útil en relación a Listeria monocytogenes en alimentos listos para el consumo
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 29, pp. 11-18
2016
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) en relación a la alergia a Anisakis
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 24, pp. 23-33
2015
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Comparison of Primary Models to Predict Microbial Growth by the Plate Count and Absorbance Methods
BioMed Research International, Vol. 2015
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Determination of Thermal Inactivation Kinetics by the Multipoint Method in a Pilot Plant Tubular Heat Exchanger
Food and Bioprocess Technology, Vol. 8, Núm. 7, pp. 1543-1551
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Effect of nisin and thermal treatments on the heat resistance of clostridium sporogenes spores
Journal of Food Protection, Vol. 78, Núm. 11, pp. 2019-2023
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Effect of thymol in heating and recovery media on the isothermal and non-isothermal heat resistance of Bacillus spores
Food Microbiology, Vol. 48, pp. 35-40
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Heat resistance of Cronobacter sakazakii DPC 6529 and its behavior in reconstituted powdered infant formula
Food Research International, Vol. 69, pp. 401-409
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre los riesgos microbiológicos asociados al consumo de determinados alimentos por niños de 0 a 3 años
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 22, pp. 19-78
2014
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Assessment of the of acid shock effect on viability of Bacillus cereus and Bacillus weihenstephanensis using flow cytometry
Food Research International, Vol. 66, pp. 306-312
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Combined effect of natural antimicrobials and thermal treatments on Alicyclobacillus acidoterrestris spores
Food Control, Vol. 35, Núm. 1, pp. 73-78
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Efecto combinado de calor y nisina en la inactivación de Clostridium sporogenes
XIX Congreso Nacional de Microbiología de Alimentos de la SEM
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Optimización de los tratamientos de conservación en la industria agroalimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 459, pp. 66-71
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Resistencia al calor de Clostridium sporogenes en condiciones no isotérmicas en tampón y caldo de ternera
XIX Congreso Nacional de Microbiología de Alimentos de la SEM
2013
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Combined effect of nisin, carvacrol and a previous thermal treatment on the growth of Salmonella enteritidis and Salmonella senftenberg
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 19, Núm. 4, pp. 357-364
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Effect of the medium characteristics and the heating and cooling rates on the nonisothermal heat resistance of Bacillus sporothermodurans IC4 spores
Food Microbiology, Vol. 34, Núm. 1, pp. 158-163
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Hygienic Design and Microbial Control of Refrigeration and Air Conditioning Systems for Food Processing and Packaging Plants
Food Engineering Reviews, Vol. 5, Núm. 1, pp. 18-35
2012
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Heat resistance of Listeria monocytogenes in semi-skim milk supplemented with vanillin
International Journal of Food Microbiology, Vol. 157, Núm. 2, pp. 314-318
2011
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Nisin, carvacrol and their combinations against the growth of heat-treated Listeria monocytogenes cells
Food Technology and Biotechnology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 89-95
2009
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Food safety engineering: An emergent perspective
Food Engineering Reviews, Vol. 1, Núm. 1, pp. 84-104