Publicaciones en las que colabora con Alberto Barba Navarro (91)

2018

  1. Influence of matrix on the bioavailability of nine fungicides in wine grape and red wine

    European Food Research and Technology, Vol. 244, Núm. 6, pp. 1083-1090

2017

  1. Disappearance of six pesticides in fresh and processed zucchini, bioavailability and health risk assessment

    Food Chemistry, Vol. 229, pp. 172-177

  2. Effect of processing on the disappearance of pesticide residues in fresh-cut lettuce: Bioavailability and dietary risk

    Journal of Environmental Science and Health - Part B Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes, Vol. 52, Núm. 12, pp. 880-886

2012

  1. Determination of natural pesticides in fresh fruits using liquid chromatography/mass spectrometry

    Journal of AOAC International, Vol. 95, Núm. 1, pp. 238-243

2011

  1. Determination of sixteen pesticides in peppers using high-performance liquid chromatography/mass spectrometry

    Journal of Environmental Science and Health - Part B Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes, Vol. 46, Núm. 6, pp. 525-529

  2. Fungicide effects on ammonium and amino acids of Monastrell grapes

    Food Chemistry, Vol. 129, Núm. 4, pp. 1676-1680

  3. Validation of an analytical method for the quantification of pyrethrins on lemons and apricots using high-performance liquid chromatography/mass spectrometry

    Journal of Environmental Science and Health - Part B Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes, Vol. 46, Núm. 6, pp. 530-534

2010

  1. Incidencia de los residuos de plaguicidas en la calidad de los vinos

    Viticultura y enología en la D.O. Ribera del Duero: [ponencias del X Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2010]

2009

  1. Bioavailability of insect growth regulator residues in citrus

    Ecotoxicology, Vol. 18, Núm. 8, pp. 1137-1142

  2. Compuestos fenólicos de bajo peso molecular y antocianos en vinos de Monastrell: Influencia de los fungicidas en su contenido

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  3. Desaparición de residuos de fenhexamida durante el proceso de vinificación

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  4. Effect of the organic and mineral fertilization on the persistence of chlorthal-dimethyl in soil under laboratory conditions

    Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 18, Núm. 7 B, pp. 1256-1261