Jose
Oliva Ortiz
Catedraticos de Universidad
Alberto
Barba Navarro
Publikationen, an denen er mitarbeitet Alberto Barba Navarro (91)
2018
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Influence of matrix on the bioavailability of nine fungicides in wine grape and red wine
European Food Research and Technology, Vol. 244, Núm. 6, pp. 1083-1090
2017
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Disappearance of six pesticides in fresh and processed zucchini, bioavailability and health risk assessment
Food Chemistry, Vol. 229, pp. 172-177
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Effect of processing on the disappearance of pesticide residues in fresh-cut lettuce: Bioavailability and dietary risk
Journal of Environmental Science and Health - Part B Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes, Vol. 52, Núm. 12, pp. 880-886
2016
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Influence of the presence of ethanol on in vitro bioavailability of fungicide residues
Food and Chemical Toxicology, Vol. 93, pp. 1-4
2015
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Actividad antioxidante del vino. Influencia de la variedad y los tratamientos fitosanitarios
Enología 2.015: innovación vitivinícola
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Biodisponibilidad in vitro de boscalid, kresoxim‐metil y mepanipirin en vinos tintos (var.Tempranillo y graciano)
Enología 2.015: innovación vitivinícola
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Biodisponibilidad in vitro de compuestos fenólicos y actividad antioxidante en vinos tintos (var. Tempranillo y graciano)
Enología 2.015: innovación vitivinícola
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Determination of nine fungicides in grape and wine using QuEChERS extraction and LC/MS/MS analysis
Journal of AOAC International, Vol. 98, Núm. 6, pp. 1745-1751
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Influence of the use of fungicides on the volatile composition of Monastrell red wines obtained from inoculated fermentation
Food Chemistry, Vol. 170, pp. 401-406
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Phenolic compounds and antioxidant activity of red wine made from grapes treated with different fungicides
Food Chemistry, Vol. 180, pp. 25-31
2013
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Influence of the matrix in bioavailability of flufenoxuron, lufenuron, pyriproxyfen and fenoxycarb residues in grapes and wine
Food and Chemical Toxicology, Vol. 60, pp. 419-423
2012
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Determination of natural pesticides in fresh fruits using liquid chromatography/mass spectrometry
Journal of AOAC International, Vol. 95, Núm. 1, pp. 238-243
2011
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Determination of sixteen pesticides in peppers using high-performance liquid chromatography/mass spectrometry
Journal of Environmental Science and Health - Part B Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes, Vol. 46, Núm. 6, pp. 525-529
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Fungicide effects on ammonium and amino acids of Monastrell grapes
Food Chemistry, Vol. 129, Núm. 4, pp. 1676-1680
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Validation of an analytical method for the quantification of pyrethrins on lemons and apricots using high-performance liquid chromatography/mass spectrometry
Journal of Environmental Science and Health - Part B Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes, Vol. 46, Núm. 6, pp. 530-534
2010
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Incidencia de los residuos de plaguicidas en la calidad de los vinos
Viticultura y enología en la D.O. Ribera del Duero: [ponencias del X Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2010]
2009
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Bioavailability of insect growth regulator residues in citrus
Ecotoxicology, Vol. 18, Núm. 8, pp. 1137-1142
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Compuestos fenólicos de bajo peso molecular y antocianos en vinos de Monastrell: Influencia de los fungicidas en su contenido
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
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Desaparición de residuos de fenhexamida durante el proceso de vinificación
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
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Effect of the organic and mineral fertilization on the persistence of chlorthal-dimethyl in soil under laboratory conditions
Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 18, Núm. 7 B, pp. 1256-1261