Maria Encarnacion
Gomez Plaza
Catedraticos de Universidad
![Foto de María del Pilar](/img/nophoto.png)
María del Pilar
Martínez Pérez
Publicaciones en las que colabora con María del Pilar Martínez Pérez (12)
2023
-
The effect of ultrasound on Syrah wine composition as affected by the ripening or sanitary status of the grapes
European Food Research and Technology, Vol. 249, Núm. 3, pp. 641-651
-
Use of unripe grape wine as a tool for reducing alcohol content and improving the quality and oenological characteristics of red wines
Oeno One, Vol. 57, Núm. 1, pp. 109-119
2021
-
Acciones tecnológicas en campo y en bodega para mitigar los efectos del cambio climático en la calidad del vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3605, pp. 2058-2067
-
Acciones tecnológicas en campo y en bodega para mitigar los efectos del cambio climático en la calidad del vino (I)
La Semana vitivinícola, Núm. 3585, pp. 198-202
-
Acciones tecnológicas en campo y en bodega para mitigar los efectos del cambio climático en la calidad del vino (y II)
La Semana vitivinícola, Núm. 3586, pp. 276-281
-
The influence of hydrolytic enzymes on tannin adsorption-desorption onto grape cell walls in a wine-like matrix
Molecules, Vol. 26, Núm. 3
2020
-
A new approach to the reduction of alcohol content in red wines: The use of high-power ultrasounds
Foods, Vol. 9, Núm. 6
-
Evaluating alternatives to cold stabilization in wineries: The use of carboxymethyl cellulose, potassium polyaspartate, electrodialysis and ion exchange resins
Foods, Vol. 9, Núm. 9
-
The impact of carbohydrate-active enzymes on mediating cell wall polysaccharide-tannin interactions in a wine-like matrix
Food Research International, Vol. 129
2019
-
Reducción del grado alcohólico de vinos con D.O. Jumilla mediante la técnica de la doble vendimia
IV Jornadas Doctorales Escuela Internacional de Doctorado de la Universidad de Murcia (Eidum)
-
Replacement of wine cold stabilization in the wineries: The use of carboximethyl cellulose, potassium polyaspartate and ion exchange resins
BIO Web of Conferences
2018
-
Replacing cold stabilisation in wineries: the use of carboxymethyl cellulose, poliaspartate and ion exchange resins
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences