Cristina Del Carmen
Cedeño Pinos
Tec. Especialista
Publicaciones en las que colabora con Cristina Del Carmen Cedeño Pinos (8)
2023
-
Polyphenol Extracts from Sage (Salvia lavandulifolia Vahl) By-Products as Natural Antioxidants for Pasteurised Chilled Yoghurt Sauce
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 2
-
Revalorisation of Sage (Salvia lavandulifolia Vahl) By-Product Extracts as a Source of Polyphenol Antioxidants for Novel Jelly Candies
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 1
-
Validation of Pasteurisation Temperatures for a Tomato–Oil Homogenate (salmorejo) Processed by Radiofrequency or Conventional Continuous Heating
Foods, Vol. 12, Núm. 15
2022
-
Assessment of a Diterpene-Rich Rosemary (Rosmarinus officinalis L.) Extract as a Natural Antioxidant for Salmon Pâté Formulated with Linseed
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 6
-
Rosemary Extracts Improved the Antioxidant Status of Low-Fat Yoghurt Sauces Enriched with Inulin
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 4
2021
2020
-
Assessment of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) extract as antioxidant in jelly candies made with fructan fibres and Stevia
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 12, pp. 1-16
2019
-
Evaluación del ácido rosmarínico como antioxidante en caramelos de goma
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019