Identifikatu
Taldeak
Ikertzaileak
Finantzaketa
Emaitzak
Can meat and meat-products induce oxidative stress?
Macho-González, A.
Garcimartín, A.
López-Oliva, M.E.
Bastida, S.
Benedí, J.
Ros, G.
Nieto, G.
Sánchez-Muniz, F.J.
Aldizkaria
:
Antioxidants
ISSN
:
2076-3921
Argitalpen urtea
:
2020
Alea
:
9
Zenbakia
:
7
Orrialdeak
:
1-22
Mota
:
Berrikuspena
Esportatu
Esportatu
×
MLA
modern-language-association
APA
apa
Chicago
chicago-fullnote-bibliography
Harvard
harvard-cite-them-right
Vancouver
vancouver-author-date
RIS
BibTex
Esportatu
×
Dokumentua ezin da beste atari batetik esportatu.
Testu osoa
lock_open
Testu osoa
externo
DOI:
10.3390/ANTIOX9070638
GOOGLE SCHOLAR
lock_open
Sarbide irekia
editor
Datuen iturria: Scopus
Kontaktua
Lege-oharra
translate
eu
arrow_drop_down
translate
eu
arrow_drop_down
es
ca
gl
en
fr
de