Identifica't
Grups
Investigadors/es
Finançament
Resultats
Can meat and meat-products induce oxidative stress?
Macho-González, A.
Garcimartín, A.
López-Oliva, M.E.
Bastida, S.
Benedí, J.
Ros, G.
Nieto, G.
Sánchez-Muniz, F.J.
Revista
:
Antioxidants
ISSN
:
2076-3921
Any de publicació
:
2020
Volum
:
9
Número
:
7
Pàgines
:
1-22
Tipus
:
Revisió
Exporta
Exporta
×
MLA
modern-language-association
APA
apa
Chicago
chicago-fullnote-bibliography
Harvard
harvard-cite-them-right
Vancouver
vancouver-author-date
RIS
BibTex
Exporta
×
El document no es pot exportar perquè pertany a un altre portal.
Text complet
lock_open
Text complet
externo
DOI:
10.3390/ANTIOX9070638
GOOGLE SCHOLAR
lock_open
Accés obert
editor
Font de les dades: Scopus
Contacta
Avís legal
translate
ca
arrow_drop_down
translate
ca
arrow_drop_down
es
eu
gl
en
fr
de