Publicaciones (22) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. An environment aware P-system model of quorum sensing

    Lecture Notes in Computer Science

  2. Behavior of myclobutanil, propiconazole, and nuarimol residues during lager beer brewing

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 22, pp. 8572-8579

  3. Caracterización físico-química de los sedimentos retenidos en diques de corrección hidrológica y su relación con la degradación de los suelos: cuenca del río Quipar, sureste de España

    Control de la degradación de suelos

  4. Chromium (III) removal from aqueous solutions by adsorption onto pyrophyllite and pyrophyllite-Al

    Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 14, Núm. 10, pp. 947-953

  5. Disruption of quorum sensing in seawater abolishes attraction of zoospores of the green alga Ulva to bacterial biofilms

    Environmental Microbiology, Vol. 7, Núm. 2, pp. 229-240

  6. Efecto de residuos de fungicidas en la composición fenólica de vinos tintos (var. Monastrell)

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 23, pp. 37-41

  7. Effects of clarification and filtration processes on the removal of fungicide residues in red wines (var. Monastrell)

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 15, pp. 6156-6161

  8. El río Chícamo: un recurso geocultural

    Eubacteria, Núm. 15, pp. 3

  9. Fungicide dissipation curves in winemaking processes with and without maceration step

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 3, pp. 804-811

  10. HCH and DDT residues in human fat in the population of Murcia (Spain)

    Annals of Agricultural and Environmental Medicine, Vol. 12, Núm. 1, pp. 133-136

  11. Influencia de la mineralogía de arcillas en la formación de Pipes

    Macla: revista de la Sociedad Española de Mineralogía, Núm. 3, pp. 127-128

  12. Julio García Abril: [Sala de Exposiciones Puertas de Castilla, 28 junio/15 julio 2005

    Concejalía de Cultura, Festejos y Turismo

  13. Los primeros yacimientos de huesos y huellas de dinosaurios en Murcia: un nuevo patrimonio geológico y cultural en Yecla

    XVI Jornadas de Patrimonio Histórico: intervenciones en el patrimonio arquitectónico, arqueológico y etnográfico de la Región de Murcia

  14. N-acylhomoserine lactone quorum-sensing molecules are modified and degraded by Rhodococcus erythropolis W2 by both amidolytic and novel oxidoreductase activities

    Microbiology, Vol. 151, Núm. 10, pp. 3313-3322

  15. Nutrient acquisition and nitrate reductase activity of mycorrhizal Retama sphaerocarpa L. seedlings afforested in an amended semiarid soil under two water regimes

    Soil Use and Management, Vol. 21, Núm. 1, pp. 10-16

  16. Paradas de fermentación: causas y soluciones

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 24, pp. 51-58

  17. Paradas de fermentación: causas y soluciones

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 207, pp. 31-38

  18. Preliminary study of Coarse Cooking ceramics from the Roman theatre of Cartagena (Murcia, Spain)

    LRCW I Late Roman coarse wares, cooking wares and amphorae in the Mediterranean: archaeology and archaeometry (Archaeopress), pp. 119-124

  19. Primeras icnitas de dinosaurio en Murcia (Albiense de Yecla)

    Geogaceta, Núm. 39, pp. 147-150

  20. Residuos de plaguicidas en Viticultura y Enología

    Enólogos, Núm. 33, pp. 46-54