Publicacións (46) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2018

  1. A FCGR3A polymorphism predicts anti-drug antibodies in chronic inflammatory bowel disease patients treated with anti-TNF

    International Journal of Medical Sciences, Vol. 15, Núm. 1, pp. 10-15

  2. Acoustic radiation force impulse imaging for detection of liver fibrosis in overweight and obese children

    Acta Radiologica, Vol. 59, Núm. 2, pp. 247-253

  3. Advances on kinetics and thermodynamics of non-catalytic supercritical methanol transesterification of some vegetable oils to biodiesel

    Energy Conversion and Management, Vol. 173, pp. 187-196

  4. Aplicación de la clase invertida en el Grado de CYTA: experiencia docente en Industrias Alimentarias IV

    Investigación y práctica en la educación superior (Educación), pp. 17-22

  5. Biological active ecuadorian mango ‘tommy atkins’ ingredients—an opportunity to reduce agrowaste

    Nutrients, Vol. 10, Núm. 9

  6. Broccoli for food and health – research and challenges

    Acta Horticulturae

  7. Broccoli sprouts produce abdominal antinociception but not spasmolytic effects like its bioactive metabolite sulforaphane

    Biomedicine and Pharmacotherapy, Vol. 107, pp. 1770-1778

  8. Buscando alternativas a los suplementos clásicos de DHA para embarazadas

    Eubacteria, Núm. 38, pp. 4-6

  9. Changes in phytochemical composition, bioactivity and in vitro digestibility of guayusa leaves (Ilex guayusa Loes.) in different ripening stages

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 5, pp. 1927-1934

  10. Ciencia en la cocina: una propuesta innovadora para enseñar Física y Química en educación secundaria

    Enseñanza de las ciencias: revista de investigación y experiencias didácticas, Vol. 36, Núm. 3, pp. 179-198

  11. Conservatively managed patients with non-ST-segment elevation acute coronary syndrome are undertreated with indicated medicines

    PLoS ONE, Vol. 13, Núm. 11

  12. Cryopreserved amniotic membrane in the treatment of diabetic foot ulcers: A case series

    Journal of Wound Care, Vol. 27, Núm. 12, pp. 806-815

  13. Disparities in the estimation of glomerular filtration rate according to cockcroft-gault, modification of diet in renal disease-4, and chronic kidney disease epidemiology collaboration equations and relation with outcomes in patients with acute coronary syndrome

    Journal of the American Heart Association, Vol. 7, Núm. 9

  14. Effect of androstenone level in characteristics of dry fermented sausage manufactured with meat from entire male pigs

    Archivos de zootecnia, Núm. 1, pp. 213-216

  15. Effect of temperature on glucosinolate content and shelf life of ready-to-eat broccoli florets packaged in passive modified atmosphere

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 138, pp. 125-133

  16. Effects of different thickening agents on infant gut microbiota

    Food and Function, Vol. 9, Núm. 3, pp. 1768-1778

  17. El fenómeno de las experiencias cercanas a la muerte (ECM)

    Fronteras de la Ciencia, Núm. 3, pp. 40-49

  18. Estimated Effectiveness and Safety of Nonvitamin K Antagonist Oral Anticoagulants Compared With Optimally Acenocoumarol Anticoagulated “Real-World” in Patients With Atrial Fibrillation

    American Journal of Cardiology, Vol. 122, Núm. 5, pp. 785-792

  19. Estudio arqueológico de las estructuras de las "Aguas del Cabezo Ventura" (Cartagena, R. Murcia): un complejo hidráulico de principios del siglo XX

    Mastia: Revista del Museo Arqueológico Municipal de Cartagena, Núm. 14, pp. 153-174

  20. Estudio de la bioactividad in vitro e in vivo de brotes de brócoli ricos en glucosinolatos/isotiocianatos

    Nereis: revista iberoamericana interdisciplinar de métodos, modelización y simulación, Núm. 10, pp. 69-78