Gaspar Francisco
Ros Berruezo
Catedraticos de Universidad
Universidad de Granada
Granada, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Universidad de Granada (7)
2022
-
Less Sugar and More Whole Grains in Infant Cereals: A Sensory Acceptability Experiment With Infants and Their Parents
Frontiers in Nutrition, Vol. 9
2015
-
Estimación de la distribución diaria de nutrientes en la dieta estándar en España
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 6, pp. 2660-2667
2013
2009
-
Building a unified Spanish food database according to EuroFIR specifications
Food Chemistry, Vol. 113, Núm. 3, pp. 784-788
-
Spanish food composition database: A challenge for a consensus
Food Chemistry, Vol. 113, Núm. 3, pp. 789-794
2004
-
Oxidative stress status in an institutionalised elderly group after the intake of a phenolic-rich dessert
British Journal of Nutrition, Vol. 91, Núm. 6, pp. 943-950
-
Sustitutivos de una comida como terapia dietética en el control de peso. Evaluación en hombres y mujeres con diferentes grados de obesidad
Nutricion Hospitalaria, Vol. 19, Núm. 4, pp. 202-208