Federico
Martinez-Carrasco Pleite
Profesores Titulares de Universidad
Universidad de Extremadura
Badajoz, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Extremadura (5)
2024
-
Can fruit be more sustainable? A study on consumer preferences towards the use of natural preservatives in cherries
New Medit, Vol. 2024, Núm. 2, pp. 83-99
-
Does Consumers’ Cultural Background Affect How They Perceive and Engage in Food Sustainability? A Cross-Cultural Study
Foods, Vol. 13, Núm. 2
2012
-
Consumer knowledge, consumption, and willingness to pay for organic tomatoes
British Food Journal, Vol. 114, Núm. 3, pp. 318-334
2011
-
Functional and organic eggs as an alternative to conventional production: A conjoint analysis of consumers' preferences
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 3, pp. 532-538
2010
-
El consumo de alimentos ecológicos en España: Un análisis comparado de las preferencias por el atributo orgánico
Economía Agroalimentaria, medio ambiente y medio rural: nuevos enfoques, nuevos desafíos