Publikationen, an denen er mitarbeitet Jose Fernando Huertas Perez (15)

2017

  1. Review of Sample Treatments and the State-of-the-art of Analytical Techniques for Mycotoxins in Food

    Analysis of Food Toxins and Toxicants (Wiley Blackwell), pp. 51-102

  2. Solid phase extraction as sample treatment for the determination of Ochratoxin A in foods: A review

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 57, Núm. 16, pp. 3405-3420

2015

  1. A high-throughput method for the determination of quinolones in different matrices by ultra-high performance liquid chromatography with fluorescence detection

    Analytical Methods, Vol. 7, Núm. 1, pp. 253-259

  2. Aflatoxins in animal feeds: A straightforward and cost-effective analytical method

    Food Control, Vol. 54, pp. 74-78

  3. Cooperative learning in analytical chemistry practical sessions

    Presente y futuro de la enseñanza de las ciencias: Presente e futuro do ensino das ciencias (Educación), pp. 209-213

  4. Discovering industrial quality control through problems based learning

    Presente y futuro de la enseñanza de las ciencias: Presente e futuro do ensino das ciencias (Educación), pp. 203-207

  5. High-throughput determination of citrinin in rice by ultra-high-performance liquid chromatography and fluorescence detection (UHPLC-FL)

    Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 32, Núm. 8, pp. 1352-1357

  6. Simple and efficient methodology to determine mycotoxins in cereal syrups

    Food Chemistry, Vol. 177, pp. 274-279

2014

  1. Aprendizaje basado en problemas (AbP): metodologías activas de aprendizaje en control de calidad industrial

    II Congreso Virtual Internacional sobre Innovación Pedagógica y Praxis Educativa: INNOVAGOGÍA 2014

  2. Aprendizaje cooperativo en prácticas de análisis químico: verificación de un equipo de HPLC

    II Congreso Virtual Internacional sobre Innovación Pedagógica y Praxis Educativa: INNOVAGOGÍA 2014

  3. Cooperative learning at the Analytical Chemistry laboratory

    II Congreso Internacional de Innovación Docente. CIID: Murcia, 20 y 21 de febrero de 2014 (Universidad de Murcia), pp. 850-859

  4. Simple methodology for the determination of mycotoxins in pseudocereals, spelt and rice

    Food Control, Vol. 36, Núm. 1, pp. 94-101