Fruit and vegetable consumption and lymphoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Rohrmann, S.
  2. Becker, N.
  3. Linseisen, J.
  4. Nieters, A.
  5. Rüdiger, T.
  6. Raaschou-Nielsen, O.
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  9. Overvad, K.
  10. Kaaks, R.
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  13. Benetou, V.
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  15. Trichopoulou, A.
  16. Masala, G.
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  27. Jakszyn, P.
  28. Larrañaga, N.
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  32. Hallmans, G.
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  41. Boffetta, P.
  42. Norat, T.
  43. Vineis, P.
  44. Riboli, E.
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Revista:
Cancer Causes and Control

ISSN: 0957-5243 1573-7225

Año de publicación: 2007

Volumen: 18

Número: 5

Páginas: 537-549

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S10552-007-0125-Z GOOGLE SCHOLAR