Structural design of natural plant-based foods to promote nutritional quality

  1. Van Buggenhout, S.
  2. Ahrné, L.
  3. Alminger, M.
  4. Andrys, A.
  5. Benjamin, M.
  6. Bialek, L.
  7. Cleaver, G.
  8. Colle, I.
  9. Langton, M.
  10. Larqué, E.
  11. Lemmens, L.
  12. Löfgren, A.
  13. Lopez-Sanchez, P.
  14. Pérez-Llamas, F.
  15. Martínez-Tomás, R.
  16. Robertson, J.
  17. Schalow, S.
  18. Svelander, C.
  19. Wellner, N.
  20. Hendrickx, M.
  21. Waldron, K.
Revista:
Trends in Food Science and Technology

ISSN: 0924-2244

Any de publicació: 2012

Volum: 24

Número: 1

Pàgines: 47-59

Tipus: Nota

DOI: 10.1016/J.TIFS.2011.10.005 GOOGLE SCHOLAR

Objectius de Desenvolupament Sostenible