The associations of major foods and fibre with risks of ischaemic and haemorrhagic stroke: A prospective study of 418 329 participants in the EPIC cohort across nine European countries

  1. Tong, T.Y.N.
  2. Appleby, P.N.
  3. Key, T.J.
  4. Dahm, C.C.
  5. Overvad, K.
  6. Olsen, A.
  7. Tjønneland, A.
  8. Katzke, V.
  9. Kühn, T.
  10. Boeing, H.
  11. Karakatsani, A.
  12. Peppa, E.
  13. Trichopoulou, A.
  14. Weiderpass, E.
  15. Masala, G.
  16. Grioni, S.
  17. Panico, S.
  18. Tumino, R.
  19. Boer, J.M.A.
  20. Verschuren, W.M.M.
  21. Quirós, J.R.
  22. Agudo, A.
  23. Rodríguez-Barranco, M.
  24. Imaz, L.
  25. Chirlaque, M.-D.
  26. Moreno-Iribas, C.
  27. Engström, G.
  28. Sonestedt, E.
  29. Lind, M.
  30. Otten, J.
  31. Khaw, K.-T.
  32. Aune, D.
  33. Riboli, E.
  34. Wareham, N.J.
  35. Imamura, F.
  36. Forouhi, N.G.
  37. Di Angelantonio, E.
  38. Wood, A.M.
  39. Butterworth, A.S.
  40. Perez-Cornago, A.
  41. Mostrar todos os autores +
Revista:
European Heart Journal

ISSN: 1522-9645 0195-668X

Ano de publicación: 2020

Volume: 41

Número: 28

Páxinas: 2632-2640

Tipo: Artigo

DOI: 10.1093/EURHEARTJ/EHAA007 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor