Biología Vegetal
Departamento
Francisca
Perez Llamas
Profesores Titulares de Universidad
Publicaciones en las que colabora con Francisca Perez Llamas (9)
2023
-
Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Contents in Floral Saffron Bio-Residues
Processes, Vol. 11, Núm. 5
2022
2020
2018
-
Guía de estilo y rúbricas para la evaluación de los TFG de la Facultad de Biología
Tendencias en innovación, calidad y evaluación en el contexto universitario (Servicio de Publicaciones), pp. 303-314
2016
-
Long-term intake of white tea prevents oxidative damage caused by adriamycin in kidney of rats
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 9, pp. 3079-3087
2014
-
Chemical and functional properties of the different by-products of artichoke (Cynara scolymus L.) from industrial canning processing
Food Chemistry, Vol. 160, pp. 134-140
-
Molecular mechanisms by which white tea prevents oxidative stress
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 70, Núm. 4, pp. 891-900
2012
-
Protective effect of white tea extract against acute oxidative injury caused by adriamycin in different tissues
Food Chemistry, Vol. 134, Núm. 4, pp. 1780-1785
1986
-
Arbustos de interés forrajero presentes en la flora del N O. de Murcia
Pastos: Revista de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos, Vol. 16, Núm. 1, pp. 163-176