Publicacións (40) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2016

  1. A procedure for sensory detection of androstenone in meat and meat products from entire male pigs: Development of a panel training

    Meat Science, Vol. 122, pp. 60-67

  2. Anatomía humana adaptada al grado de enfermería

    Servicio de Publicaciones

  3. Anogenital distance and reproductive parameters in young men

    Andrologia, Vol. 48, Núm. 1, pp. 3-10

  4. Cellular changes in the hamster testicular interstitium with ageing and after exposure to short photoperiod

    Reproduction, Fertility and Development, Vol. 28, Núm. 6, pp. 838-851

  5. Changes in Testicular Interstitial Connective Tissue of Hamsters (Mesocricetus auratus) During Ageing and After Exposure to Short Photoperiod

    Reproduction in Domestic Animals, Vol. 51, Núm. 1, pp. 47-53

  6. Clinical implications of nonsarcomeric gene polymorphisms in hypertrophic cardiomyopathy

    European Journal of Clinical Investigation, Vol. 46, Núm. 2, pp. 123-129

  7. Development of a convenience and safety chilled sous vide fish dish: diversification of aquacultural products

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 22, Núm. 3, pp. 185-195

  8. Domestic wastewater depuration using a horizontal subsurface flow constructed wetland and theoretical surface optimization: A case study under dry mediterranean climate

    Water (Switzerland), Vol. 8, Núm. 10

  9. Effect of tomato juice consumption on the plasmatic lipid profile, hepatic HMGCR activity, and fecal short chain fatty acid content of rats

    Food and Function, Vol. 7, Núm. 10, pp. 4460-4467

  10. Es tiempo de--

    DM

  11. Evaluation of different strategies to mask boar taint in cooked sausage

    Meat Science, Vol. 116, pp. 26-33

  12. Evaluation of hydrogen sulfide supply to biostimulate the nutritive and phytochemical quality and the antioxidant capacity of Cabbage (Brassica oleracea L. 'Bronco')

    Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol. 89, pp. 290-298

  13. Feeding Iberian × Duroc cross pigs with crude glycerine: Effects of diet and gender on carcass and meat quality

    Meat Science, Vol. 111, pp. 78-84

  14. Fenomenología corporal en judith butler. Una compleja relación

    Revista Nuevas Tendencias en Antropología, Núm. 7, pp. 229-261

  15. Folic Acid Production by Engineered Ashbya gossypii

    Metabolic Engineering, Vol. 38, pp. 473-482

  16. Indicadores de calidad sanitaria y del deterioro en filetes de dorada (Spaurus Aurata) refrigerados sometidos a un tratamiento de agua ozonizada y sal de glicina

    Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 32, pp. 45-58

  17. Influence of the reformulation of ingredients in bakery products on healthy characteristics and acceptability of consumers

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 67, Núm. 1, pp. 74-82

  18. Inmaculada Camarero Castellano y María Mercedes Delgado Pérez (coords.), Al-Ándalus hoy. Siete estudios y un contexto. Ediciones Alfar, S.A., Sevilla, 2015, 157 págs. ISBN: 978-84-7898-595-1

    Medievalismo: revista de la Sociedad Española de Estudios Medievales, Núm. 26, pp. 391-395

  19. La Bahía de Portmán, 1700-1950: usos y configuración de un espacio mediterráneo

    Los puertos mediterráneos: contactos, multiculturalidad e intercambios : estrategias socioeconómicas, políticas y ecológicas : PHICARIA : IV Encuentros Internacionales del Mediterráneo

  20. La conciencia en las experiencias cercanas a la muerte. Una aproximación a las nuevas teorías

    Cultura y conciencia: Revista de antropología, Núm. 2, pp. 92-106