Zentro akademikoa
Facultad de Veterinaria
Argitalpenak (72) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
1993
-
A critical examination of different methodologies for electrophoretic studies on insects with special reference to carabid beetles (Coleoptera: Carabidae)
Elytron, Vol. 7, pp. 177-183
-
A kinetic study of an unstable enzyme measured through coupling reactions. Application to the self-inactivation of detergent-solubilized Ca2+-ATPase from sarcoplasmic reticulum
Biochimica et Biophysica Acta (BBA)/Protein Structure and Molecular, Vol. 1203, Núm. 1, pp. 45-52
-
Acrosome reaction of boar spermatozoa in homologous in vitro fertilization
Molecular Reproduction and Development, Vol. 36, Núm. 1, pp. 84-88
-
Actuales tendencias en la mejora genética del ganado porcino
MG Mundo ganadero, Núm. 11, pp. 59-64
-
Acute phase proteins in canine pregnancy (Canis familiaris).
Journal of reproduction and fertility. Supplement, Vol. 47, pp. 159-164
-
Anaemia in housed lambs
Research in Veterinary Science, Vol. 54, Núm. 3, pp. 306-311
-
Antibody prevalence and isolation of Chlamydia psittaci from pigeons (Columba livia).
Avian diseases, Vol. 37, Núm. 2, pp. 523-527
-
Aportaciones al estudio electrocardiográfico del caballo
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 9, pp. 25-35
-
Aspectos ecocardiográficos normales en perros beagle y mastin español en crecimiento
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 9, pp. 3-15
-
Avaliação do sistema de informação sobre nascidos vivos e o uso de seus dados em epidemiologia e estatísticas de saúde.
Revista de Saude Publica, Vol. 27 Suppl, pp. 1-44
-
Calidad de la carne de cerdo: influencia del espesor del paniculo graso dorsal, el grado de infiltracióngrasa muscular y del sexo
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 9, pp. 17-24
-
Características y constituyentes aromáticos en uvas de la variedad Monastrell, Tempranillo y Cabernet Sauvignon y durante su vinificación
Murcia : Universidad de Murcia, Secretariado de Publicaciones e Intercambio Científico, 1993
-
Changes in some constituents of pea seed during commercial canning
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 43, Núm. 3, pp. 233-240
-
Chemical changes during the ensiling of orange peel
Animal Feed Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3-4, pp. 269-274
-
Comparative study of different immunoserological techniques for the detection of antibodies against transmissible gastroenteritis (TGE) coronavirus.
Veterinary research, Vol. 24, Núm. 1, pp. 47-54
-
Comparison between the effects of electrosurgical coagulation and hot air coagulation on blood vessels
European Surgical Research, Vol. 25, Núm. 4, pp. 233-238
-
Comparison of Different Serological Methods for the Determination of Antibodies to Chlamydia psittaci in Pigeon Sera
Journal of Veterinary Medicine, Series B, Vol. 40, Núm. 1-10, pp. 239-244
-
Componentes de la fibra dietética y sus efectos fisiológicos
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 3, pp. 229-246
-
Cronología de Osificación Postnatal de las Articulaciones del Hombro y Codo en el Gato Siamés Felts catus L.
Anatomia, Histologia, Embryologia, Vol. 22, Núm. 1, pp. 26-38
-
Cronología de Osificación Postnatal del Autópodo Torócico en el Gato Siamés Felis catus L.
Anatomia, Histologia, Embryologia, Vol. 22, Núm. 1, pp. 39-47