Publicaciones (72) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. A critical examination of different methodologies for electrophoretic studies on insects with special reference to carabid beetles (Coleoptera: Carabidae)

    Elytron, Vol. 7, pp. 177-183

  2. A kinetic study of an unstable enzyme measured through coupling reactions. Application to the self-inactivation of detergent-solubilized Ca2+-ATPase from sarcoplasmic reticulum

    Biochimica et Biophysica Acta (BBA)/Protein Structure and Molecular, Vol. 1203, Núm. 1, pp. 45-52

  3. Acrosome reaction of boar spermatozoa in homologous in vitro fertilization

    Molecular Reproduction and Development, Vol. 36, Núm. 1, pp. 84-88

  4. Actuales tendencias en la mejora genética del ganado porcino

    MG Mundo ganadero, Núm. 11, pp. 59-64

  5. Acute phase proteins in canine pregnancy (Canis familiaris).

    Journal of reproduction and fertility. Supplement, Vol. 47, pp. 159-164

  6. Anaemia in housed lambs

    Research in Veterinary Science, Vol. 54, Núm. 3, pp. 306-311

  7. Antibody prevalence and isolation of Chlamydia psittaci from pigeons (Columba livia).

    Avian diseases, Vol. 37, Núm. 2, pp. 523-527

  8. Aportaciones al estudio electrocardiográfico del caballo

    Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 9, pp. 25-35

  9. Aspectos ecocardiográficos normales en perros beagle y mastin español en crecimiento

    Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 9, pp. 3-15

  10. Avaliação do sistema de informação sobre nascidos vivos e o uso de seus dados em epidemiologia e estatísticas de saúde.

    Revista de Saude Publica, Vol. 27 Suppl, pp. 1-44

  11. Calidad de la carne de cerdo: influencia del espesor del paniculo graso dorsal, el grado de infiltracióngrasa muscular y del sexo

    Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 9, pp. 17-24

  12. Características y constituyentes aromáticos en uvas de la variedad Monastrell, Tempranillo y Cabernet Sauvignon y durante su vinificación

    Murcia : Universidad de Murcia, Secretariado de Publicaciones e Intercambio Científico, 1993

  13. Changes in some constituents of pea seed during commercial canning

    Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 43, Núm. 3, pp. 233-240

  14. Chemical changes during the ensiling of orange peel

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3-4, pp. 269-274

  15. Comparative study of different immunoserological techniques for the detection of antibodies against transmissible gastroenteritis (TGE) coronavirus.

    Veterinary research, Vol. 24, Núm. 1, pp. 47-54

  16. Comparison between the effects of electrosurgical coagulation and hot air coagulation on blood vessels

    European Surgical Research, Vol. 25, Núm. 4, pp. 233-238

  17. Comparison of Different Serological Methods for the Determination of Antibodies to Chlamydia psittaci in Pigeon Sera

    Journal of Veterinary Medicine, Series B, Vol. 40, Núm. 1-10, pp. 239-244

  18. Componentes de la fibra dietética y sus efectos fisiológicos

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 3, pp. 229-246

  19. Cronología de Osificación Postnatal de las Articulaciones del Hombro y Codo en el Gato Siamés Felts catus L.

    Anatomia, Histologia, Embryologia, Vol. 22, Núm. 1, pp. 26-38

  20. Cronología de Osificación Postnatal del Autópodo Torócico en el Gato Siamés Felis catus L.

    Anatomia, Histologia, Embryologia, Vol. 22, Núm. 1, pp. 39-47