Josefa
Madrid Sanchez
Catedraticos de Universidad
Maria Dolores
Megias Rivas
Catedraticos de Universidad
Publicaciones en las que colabora con Maria Dolores Megias Rivas (40)
2020
-
Ensilability, in vitro and in vivo values of the agro-industrial by-products of artichoke and broccoli
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 27, Núm. 3, pp. 2919-2925
2018
-
Evaluación del uso y utilidad de la incorporación de esquemas-clave en el aula virtual de la asignatura de nutrición animal del grado de Veterinaria
Innovación y modelos de enseñanza-aprendizaje en la Educación Superior (Servicio de Publicaciones de la Universidad de Murcia), pp. 75-80
-
Incorporación de vídeo-tutoriales en el aula virtual de la asignatura de Nutrición Animal del grado de Veterinaria
Innovación y modelos de enseñanza-aprendizaje en la Educación Superior (Servicio de Publicaciones de la Universidad de Murcia), pp. 94-98
2016
-
Producción de leche y queso de cabra Murciano-Granadina con alto contenido en ácidos grasos poliinsaturados a través de la alimentación
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 196, pp. 50-52
2014
-
Effect of dietary crude glycerin on growth performance, nutrient digestibility and hormone levels of Iberian crossbred pigs from 50 to 100 kg body weight
Livestock Science, Vol. 165, Núm. 1, pp. 95-99
-
Nutritive, fermentative and environmental characteristics of silage of two industrial broccoli (Brassica oleracea var. Italica) by-products for ruminant feed
International Journal of Agriculture and Biology, Vol. 16, Núm. 2, pp. 307-313
2013
-
Effect of crude glycerin on feed manufacturing, growth performance, plasma metabolites, and nutrient digestibility of growing-finishing pigs
Journal of Animal Science, Vol. 91, Núm. 8, pp. 3788-3795
2012
-
Effect of aluminum sulfate on litter composition and ammonia emission in a single flock of broilers up to 42 days of age
Animal, Vol. 6, Núm. 8, pp. 1322-1329
-
Effect of low-protein diets and single sex on production performance, plasma metabolites, digestibility, and nitrogen excretion in 1- to 48-day-old broilers
Poultry Science, Vol. 91, Núm. 3, pp. 683-692
2011
-
Effect of dietary crude protein levels in a commercial range, on the nitrogen balance, ammonia emission and pollutant characteristics of slurry in fattening pigs
Animal, Vol. 5, Núm. 8, pp. 1290-1298
-
Influence of cereal type and the inclusion of sunflower meal as a source of additional dietary fibre on nutrient retention, growth performance and digestive organ size in broilers from one to twenty-one days of age
Animal Feed Science and Technology, Vol. 165, Núm. 3-4, pp. 251-257
2009
-
Estimation Bayesienne objectif vs moindres carré s pour la dégradation de sous-produits avec différents fluides ruminales
Canadian Journal of Animal Science, Vol. 89, Núm. 2, pp. 273-277
2008
-
Alimentación de ovejas con ensilados basados en el fruto del tomate
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 120, pp. 6-9
-
El potencial del ensilado de tomate en la alimentación de pequeños rumiantes
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 115, pp. 68-71
-
Estudio comparativo de la evolución del ensilado de tomate ("lycopersicon esculentum" Mill) con diferentes aditivos
Pastos, clave en la gestión de los territorios: integrando disciplinas
2007
-
Effect of formic acid and plant extracts on growth, nutrient digestibility, intestine mucosa morphology, and meat yield of broilers
Journal of Applied Poultry Research, Vol. 16, Núm. 4, pp. 555-562
-
Evaluación fermentativa del ensilado del subproducto de alcachofa (Cynara scolymus L.) en tres niveles de un microsilo.
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 23, pp. 129-136
-
Evaluation of the phytosanitary, fermentative and nutritive characteristics of the silage made from crude artichoke (Cynara scolymus L.) by-product feeding for ruminants
Small Ruminant Research, Vol. 70, Núm. 2-3, pp. 292-296
-
In vitro nutritive value and ensilability of the silages from the agroindustrial by-products of artichoke and corn
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 41, Núm. 1, pp. 41-45
2006
-
Conservación y valoración de la pulpa de tomate ensilada para alimentación animal
XXXI Jornadas Científicas y X Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Zamora, 20-22 de septiembre de 2006