Publicaciones (74) Publicaciones de Ana Maria Ortuño Tomas

2022

  1. Application of refrigeration for debittering table olives

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 350-356

  2. Phytochemical characterisation of two news blood grapefruits by means of HPLC-MS

    Food Chemistry Advances, Vol. 1

2017

  1. Properties and use of citrus flavonoids

    Phytochemicals in Citrus: Applications in Functional Foods (CRC Press), pp. 237-274

2016

  1. Grapevine xylem response to fungi involved in trunk diseases

    Annals of Applied Biology, Vol. 169, Núm. 1, pp. 116-124

2014

  1. Distribución de flavanonas y flavonas en frutos de "citrus sinensis" (L) Osbeck, cv Sanguinelli

    VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas

  2. Furanocoumarins: Biomolecules of therapeutic interest

    Studies in Natural Products Chemistry (Elsevier B.V.), pp. 145-195

2013

  1. Toxinas de Alternaria alternata implicadas en la patogénesis de mandarina "Fortune"

    Levante Agrícola: Revista internacional de cítricos, Núm. 414, pp. 68-73

2008

  1. Correlation of ethylene synthesis in Citrus fruits and their susceptibility to Alternaria alternata pv. citri

    Physiological and Molecular Plant Pathology, Vol. 72, Núm. 4-6, pp. 162-166