Publicaciones (36) Publicaciones de Antonia Maria Jimenez Monreal

2021

  1. Antioxidant activity in gilthead seabream (Sparus aurata l.) fed with diet supplemented with moringa

    Antioxidants, Vol. 10, Núm. 9

  2. Diet quality variety in Spanish and Mexican adults

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 71, Núm. 2, pp. 127-137

  3. Different Methods to Assess the Nutritional Status of Alzheimer Patients

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 40, Núm. 1, pp. 86-93

2020

  1. Effect of daily intake of a saffron infusion on blood cholesterol levels

    Applied Sciences (Switzerland), Vol. 10, Núm. 14

  2. Spinach

    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables (Elsevier), pp. 181-195

2019

  1. Capacidad antioxidante en doradas alimentadas con dietas enriquecidas con moringa

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Caracterización antioxidante de la trigonella

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Nutrition and gastronomy in the community of murcia region

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 36, Núm. Ext1, pp. 92-97

2017

  1. Influence of diet in multiple sclerosis: A systematic review

    Advances in Nutrition, Vol. 8, Núm. 3, pp. 463-472

2011

  1. Assessment of antimicrobial activity of coffee brewed in three different ways from different origins

    European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 3, pp. 497-505