Nutrición y Bromatología
![Foto de Nutrición y Bromatología](/img/grupo.png)
![Foto de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición](/img/noimage_org.png)
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (3)
2022
-
A comprehensive review on carotenoids in foods and feeds: status quo, applications, patents, and research needs
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 62, Núm. 8, pp. 1999-2049
2015
-
Metabolism and antiproliferative effects of sulforaphane and broccoli sprouts in human intestinal (Caco-2) and hepatic (HepG2) cells
Phytochemistry Reviews, Vol. 14, Núm. 6, pp. 1035-1044
2009
-
Carotenoids: Actual knowledge on food sources, intakes, stability and bioavailability and their protective role in humans
Molecular Nutrition and Food Research, Vol. 53, Núm. SUPPL. 2, pp. 194-218