A comprehensive review on carotenoids in foods and feeds: status quo, applications, patents, and research needs

  1. Meléndez-Martínez, A.J.
  2. Mandić, A.I.
  3. Bantis, F.
  4. Böhm, V.
  5. Borge, G.I.A.
  6. Brnčić, M.
  7. Bysted, A.
  8. Cano, M.P.
  9. Dias, M.G.
  10. Elgersma, A.
  11. Fikselová, M.
  12. García-Alonso, J.
  13. Giuffrida, D.
  14. Gonçalves, V.S.S.
  15. Hornero-Méndez, D.
  16. Kljak, K.
  17. Lavelli, V.
  18. Manganaris, G.A.
  19. Mapelli-Brahm, P.
  20. Marounek, M.
  21. Olmedilla-Alonso, B.
  22. Periago-Castón, M.J.
  23. Pintea, A.
  24. Sheehan, J.J.
  25. Tumbas Šaponjac, V.
  26. Valšíková-Frey, M.
  27. Meulebroek, L.V.
  28. O’Brien, N.
  29. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition

ISSN: 1549-7852 1040-8398

Año de publicación: 2022

Volumen: 62

Número: 8

Páginas: 1999-2049

Tipo: Revisión

DOI: 10.1080/10408398.2020.1867959 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor