Nutrición y Bromatología
Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
Ciudad Juárez, MéxicoPublikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Universidad Autónoma de Ciudad Juárez (6)
2020
-
Consumption of spinach and tomato modifies lipid metabolism, reducing hepatic steatosis in rats
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 11, pp. 1-21
2019
-
Food neophobia and eating disorders: Impact on adherence to the mediterranean diet of spanish university students
Revista Chilena de Nutricion, Vol. 46, Núm. 2, pp. 174-180
2018
-
Food neophobia, mediterranean diet adherence and acceptance of healthy foods prepared in gastronomic workshops by spanish students
Nutricion Hospitalaria, Vol. 35, Núm. 3, pp. 642-649
2016
-
Adherencia a la dieta mediterránea y su relación con la calidad del desayuno en estudiantes de la Universidad de Murcia
Nutricion Hospitalaria, Vol. 33, Núm. 4, pp. 901-908
2015
-
Neofobia alimentaria: Impacto sobre los hábitos alimentarios y aceptación de alimentos saludables en usuarios de comedores escolares
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 1, pp. 260-268
2003
-
Monitoring volatile and nonvolatile amines in dried and salted roes of tuna (Thunnus thynnus L.) during manufacture and storage
Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 2, pp. 335-340