Dietary fat intake and risk of prostate cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Crowe, F.L.
  2. Key, T.J.
  3. Appleby, P.N.
  4. Travis, R.C.
  5. Overvad, K.
  6. Jakobsen, M.U.
  7. Johnsen, N.F.
  8. Tjønneland, A.
  9. Linseisen, J.
  10. Rohrmann, S.
  11. Boeing, H.
  12. Pischon, T.
  13. Trichopoulou, A.
  14. Lagiou, P.
  15. Trichopoulos, D.
  16. Sacerdote, C.
  17. Palli, D.
  18. Tumino, R.
  19. Krogh, V.
  20. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  21. Kiemeney, L.A.
  22. Chirlaque, M.-D.
  23. Ardanaz, E.
  24. Sánchez, M.-J.
  25. Larrañaga, N.
  26. González, C.A.
  27. Quirós, J.R.
  28. Manjer, J.
  29. Wirfält, E.
  30. Stattin, P.
  31. Hallmans, G.
  32. Khaw, K.-T.
  33. Bingham, S.
  34. Ferrari, P.
  35. Slimani, N.
  36. Jenab, M.
  37. Riboli, E.
  38. Mostrar todos os autores +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Ano de publicación: 2008

Volume: 87

Número: 5

Páxinas: 1405-1413

Tipo: Artigo

DOI: 10.1093/AJCN/87.5.1405 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable