Dietary fat intake and risk of prostate cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Crowe, F.L.
  2. Key, T.J.
  3. Appleby, P.N.
  4. Travis, R.C.
  5. Overvad, K.
  6. Jakobsen, M.U.
  7. Johnsen, N.F.
  8. Tjønneland, A.
  9. Linseisen, J.
  10. Rohrmann, S.
  11. Boeing, H.
  12. Pischon, T.
  13. Trichopoulou, A.
  14. Lagiou, P.
  15. Trichopoulos, D.
  16. Sacerdote, C.
  17. Palli, D.
  18. Tumino, R.
  19. Krogh, V.
  20. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  21. Kiemeney, L.A.
  22. Chirlaque, M.-D.
  23. Ardanaz, E.
  24. Sánchez, M.-J.
  25. Larrañaga, N.
  26. González, C.A.
  27. Quirós, J.R.
  28. Manjer, J.
  29. Wirfält, E.
  30. Stattin, P.
  31. Hallmans, G.
  32. Khaw, K.-T.
  33. Bingham, S.
  34. Ferrari, P.
  35. Slimani, N.
  36. Jenab, M.
  37. Riboli, E.
  38. Mostra tots els autors/es +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Any de publicació: 2008

Volum: 87

Número: 5

Pàgines: 1405-1413

Tipus: Article

DOI: 10.1093/AJCN/87.5.1405 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor