Tecnología de Los Alimentos, Nutrición y Bromatología
Departamento
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
Logroño, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (6)
2023
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Ultrasound and microwave techniques for assisting ageing on lees of red wines
Food Chemistry, Vol. 426
2022
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Effect of pre-fermentative strategies on the polysaccharide composition of must and white wines
In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)
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La poda tardía: una herramienta vitícola de adaptación al cambio climático
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
2018
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Methyl jasmonate: effect on proanthocyanidin content in Monastrell and Tempranillo grapes and wines
European Food Research and Technology, Vol. 244, Núm. 4, pp. 611-621
2017
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Elicitors used as a tool to increase stilbenes in grapes and wines
Food Research International, Vol. 98, pp. 34-39
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Impact of phenylalanine and urea applications to Tempranillo and Monastrell vineyards on grape amino acid content during two consecutive vintages
Food Research International, Vol. 102, pp. 451-457