Departamento
Plant Biology
Articles (42) Publications in which a researcher has participated
2001
-
Abrupt vegetation changes in the Segura mountains of southern Spain throughout the Holocene
Journal of Ecology, Vol. 89, Núm. 5, pp. 783-797
-
Adiciones a la flora del sudeste ibérico
Anales del Jardín Botánico de Madrid, Vol. 59, Núm. 1, pp. 158
-
Airborne Alternaria spores in SE Spain (1993-98): Occurrence patterns, relationship with weather variables and prediction models
Grana, Vol. 40, Núm. 3, pp. 111-118
-
Aportaciones a la flora del sureste ibérico
Acta Botanica Malacitana, Núm. 26, pp. 217-218
-
Aportaciones al conocimiento de la flora briológica española. Nótula XIII: hepáticas y musgos de Mallorca (Islas Baleares)
Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 18, pp. 103-110
-
Brachythecium bellicum sp. nov. from northern Africa
Nova Hedwigia, Vol. 72, Núm. 3-4, pp. 467-472
-
Catalase-like activity of horseradish peroxidase: Relationship to enzyme inactivation by H2O2
Biochemical Journal, Vol. 354, Núm. 1, pp. 107-114
-
Catalase-like oxygen production by horseradish peroxidase must predominantly be an enzyme-catalyzed reaction
Archives of Biochemistry and Biophysics, Vol. 392, Núm. 2, pp. 295-302
-
Cave surface pollen and the palynological potential of karstic cave sediments in palaeoecology
Review of Palaeobotany and Palynology, Vol. 117, Núm. 4, pp. 245-265
-
Checklist de los briófitos de Sierra Nevada (Andalucía, España)
Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 18, pp. 137-164
-
Compuestos antioxidantes: parámetro de interés en fruta y hortaliza
Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 1, pp. 102-109
-
Compuestos antioxidantes: parámetro de interés en fruta y hortaliza
Horticultura internacional, Núm. 1, pp. 102-109
-
Condicionantes de la respuesta vegetal al cambio climático. Una perspectiva paleobiológica
Acta Botanica Malacitana, Núm. 26, pp. 157-176
-
Correlation between antiradical activity and stability of betanine from Beta vulgaris L roots under different pH, temperature and light conditions
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 81, Núm. 7, pp. 627-631
-
Crossing forest thresholds: Inertia and collapse in a Holocene sequence from south-central Spain
Holocene, Vol. 11, Núm. 6, pp. 635-653
-
Detection of a tryptophan radical in the reaction of ascorbate peroxidase with hydrogen peroxide
European Journal of Biochemistry, Vol. 268, Núm. 10, pp. 3091-3098
-
Edaphic characterization and soil ionic composition influencing plant zonation in a semiarid Mediterranean salt marsh
Geoderma, Vol. 99, Núm. 1-2, pp. 81-98
-
El Marjal Pego-Oliva: Evolución temporal de la flora de macroalgas
Limnetica, Vol. 20, Núm. 1, pp. 159-171
-
Estimation of free radical-quenching activity of leaf pigment extracts
Phytochemical Analysis, Vol. 12, Núm. 2, pp. 138-143
-
Fissidens sublimbatus, new to Morocco and the Canary Islands
Bryologist, Vol. 104, Núm. 3, pp. 468-470